Nederlands English Deutsch Espanol
Home  // Nieuws  // Healthy Balance Almere sponsort Triade   

Healthy Balance Almere sponsort Triade

Geplaatst op: 01-02-2011

Wij zijn erg blij dat we hebben kunnen bijdragen aan meer bewegingsvrijheid voor de mensen van Triade. Meer mogelijkheden voor leuke maar ook praktische dingen, minder tijd- en geldverlies en hopelijk blije gezichten!

Veel plezier ermee!

 

============

Een dagje weg dankzij de sponsorauto - 24 januari 2011

Almere - Medewerkers en cliënten van Triade rijden vanaf januari door Almere in een gloednieuwe sponsorauto. Door deze auto hebben cliënten veel meer bewegingsvrijheid. Zo kunnen zij makkelijker naar een expositie rijden, boodschappen doen of gewoon een dagje weg. Een ideale oplossing.

Meer vrijheid
‘De cliënten en hun werkbegeleiders kunnen nu gaan en staan waar ze willen,’ vertelt Sandra Saarloos manager bij Triade. Zo kunnen de kunstenaar van ’t Atteljee er bijvoorbeeld op uit om op een bijzondere plek te schilderen en inspiratie op te doen. Voorheen ging er een hoop tijd verloren aan het zoeken naar een zo goedkoop mogelijke oplossing om deze uitstapjes te realiseren, dat is dankzij de sponsoren nu verleden tijd.’ Heidi van Mazijk kunstenares van ’t Atteljee is ook erg blij met de auto: ‘Ik vind het helemaal goed natuurlijk! We gebruiken de auto voor het vervoer van schilderijen en materialen. Maar ook om naar exposities te gaan, om te schilderen of inspiratie op te doen.’ Over de manier waarop ze de sponsoren wil bedanken heeft ze al een paar ideeën. ‘Misschien met een bloemetje een kaart of een gebakssetje met een van onze kunstwerken erop.’ In totaal sponsorden 17 bedrijven de auto. Heidi wil nog één ding tegen de sponsoren zeggen: “BEDANKT voor het gebruik van de auto!’

Het idee
Het idee van een sponsorauto komt van een bedrijf dat bemiddelt tussen de sponsoren en stichtingen die een auto of een bus niet zelf kunnen betalen. Het mes snijdt aan twee kanten. De sponsoren investeren graag in een goed doel en als tegenprestatie staat hun logo op de auto. Op deze manier delen ze de kosten en sponsoren ze een deel van de auto denk bijvoorbeeld aan banden of de bekleding.

 

http://www.triade-flevoland.nl/pages/organisatie/nieuws.html

 

=============

Over Triade: Met elkaar

 

Kwetsbare mensen. Mensen die leven met een verstandelijke, meervoudige, sociale of psychiatrische beperking. Kinderen en gezinnen met opvoed- of opgroeiproblemen. Triade biedt hen hulp en ondersteuning. Bij het ontwikkelen en het leren. Bij het samen leven. Maar ook bij het wonen, het werken en hun vrije tijd. Kortom, Triade wil de individuele, kwetsbare mens helpen om volwaardig deel te nemen aan onze maatschappij.

Dialoog is daarbij altijd het uitgangspunt. Dialoog staat voor luisteren naar elkaars argumenten, vragen en mogelijkheden.

 

Voor meer informatie: http://www.triade-flevoland.nl/index.html


© 2024 Healthy Balance Almere | Disclaimer | Powered by Streamless 8.0.0